Les fronteres, tema central de la segona edició del Festival Entranyes del barri de Sant Miquel

Aquest diumenge, el barri de Sant Miquel va acollir l’actuació de la CIA Nus Teatre. El barri olotí, ha estat l’escenari de la 2a edició de l’Entranyes, el Festival de Teatre Social i la Mostra Quaestio de cinema i pensament. Durant dos caps de setmana el barri olotí acollirà actuacions de diverses companyies teatrals i projeccions de cinema a l’aire lliure que faran reflexionar sobre un tema central: les fronteres.


En aquesta ocasió, es va poder veure ‘18+1. Un jovent que camina’, una projecció-col·loqui a càrrec de Martí Albesa i Sara Montesinos.

Laia Canosa, organització: Vam tenir més de 100 persones venint a veure la primera proposta teatral i va ser fantàstic, perquè es van poder mantenir les distàncies de seguretat, les mascaretes i la gent va poder gaudir podent estar en col·lectiu, en comunitat d’una cosa cultural. 

Míriam Borda, organització: Ho hem fet en punts que la gent del barri vol reivindicar. Aquesta és una, la coneguda com a plaça del Lidl,nosaltres l’anomenem Ermessenda. I volem que sigui un dia dels veïns, dels vianants i no dels cotxes.

Les següents representacions seran el proper cap de setmana, amb dos actuacions de Colecivo Enmedio i les projeccions de Smugling Hendrix i Lo que el tiempo nos llevó.