Resignació, incomprensió i incertesa, algunes de les sensacions de jugadors, coordinadors i famílies envers l’aturada de les competicions 15 dies

Les mesures restrictives per la COVID que afecten a les competicions d’àmbit català s’han paït  de diverses maneres entre jugadors, entrenadors i famílies de la comarca. Anant pels camps i pavellons hi ha des del qui no vol parlar del tema, als qui ho accepten amb resignació, als qui directament no entenen com pot ser que aturin l’esport, quan des de les institucions es diu que és un àmbit segur.

 Lluc Sabarí, jugador Club Bàsquet Olot: Jo crec que hi ha prou mesures, almenys en bàsquet, en el nostre cas. Si podem entrenar, hauríem de poder competir.

Tura, àvia futbolista Atlètic Olot: Jo no ho entenc. Si poden jugar els professional, perquè la resta no? No li trobo la lògica. Si ho aturen que ho aturin tot. O que juguin tots, perquè és clar, el virus no ataca pas més a uns que als altres.

Des de la Federació Catalana de Futbol, accepten i asseguren que acataran les mesures que s’imposin des del govern, es comprometen a ajudar a tot aquell equip que ho necessitin per tal de no deixar sense jugar futbol cap nen, però també diuen que si hagués estat per ells no s’haurien aturat.

Jordi Bonet, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol: Si hagués estat per nosaltres no hauríem parat perquè des del juny que tenim totes les mesures aprovades pel PROCICAT, la Generalitat, la conselleria de salut i la Secretaria General de l’Esport, i estaven funcionant bé.

Des de la federació són optimistes pel que fa a durada d’aquestes restriccions.

Jordi Bonet, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol: Som optimistes, tot i la situació de pandèmia que tenim, perquè nosaltres ho teníem tot molt ben controlat abans que ens aturessin.

La feina és ara per coordinadors i entrenadors, qui hauran d’aconseguir que els jugadors i jugadores, sobretot aquells més grans i amb més ànsies per competir, no es desmotivin.

Miquel àngel Muñoz, coordinador futbol base Fundació UE Olot: Ara nosaltres hem de focalitzar la preparació i que estiguem a punt quan puguem tornar. Tot allò que puguem controlar nosaltres ho hem de tenir al 100%.

I si pot ser, mirar de posar positivisme enmig d’aquest moments tant difícils.

 Aniol Mangas, jugador i entrenador CH Olot: Tenim la gran sort de poder seguir amb els entrenaments, que és la major part d’hores d’esport de la setmana, i quan puguem tornar a fer partits, doncs perfecte.