El Consell considera deslleial la crítica d’ERC sobre la planta de triatge quan no s’han presentat alternatives a Can Coma de Baix

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha emès un comunicat aquesta tarda, en resposta a les declaracions del grups ERC a la Garrotxa, en relació a la futura construcció de la planta de la triatge. Des de l’equip de govern del Consell consideren “deslleial que ERC acusi el president del Consell Comarcal i a l’equip de govern de trencar acords, de mala gestió i de ser els culpables dels costos dels residus”. També lamenten la forma d’oposició i acusen a ERC de “tergiversar i buscar rèdits electorals” enlloc ”d’aportar solucions i alternatives”.

El text explica que des del 2006 s’està treballant per trobar la millor ubicació possible i asseguren que tiraran endavant amb la intensió d’ubicar-la als terrenys de Can Coma de Baix, a Sant Jaume de Llierca, complint amb els requisits que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya els demana, com són els 7 metres d’amplada al recorregut d’accés i ajustant una part de la superfície inclosa al Pla Especial Urbanístic (PEU).

Tanmateix, el comunicat també afirma que entenen i respecten la decisió del conseller de l’equip de govern i alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, de defensar el seu municipi davant la decisió d’ubicar la planta de triatge a Can Coma de Baix, però recorda que tot i buscar una solució consensuada entre tots, malauradament no ha estat possible trobar-la.