El festival El Mini torna a Olot del 4 al 6 de desembre a la sala El Torín

El de Damià Arròs i la Banda Apart va ser l’únic concert del festival El Mini d’Olot aquest mes de març, abans que entressin en vigor les restriccions de l’estat d’alarma. El festival tornarà gairebé nou mesos després del seu ajornament, del 4 al 6 de desembre, amb alguns dels noms del cartell del desè aniversari: Adam Giles Levy, Senior i el Cor Brutal, Steve Smyth and The Diablos, BigBlack Rhino i Ferran Palau.

Marc Busquets, La Química : Després de molt debat intern hem arribat a la conclusió que tot el que mínimament es podés fer respectant les condicions, ho havíem de tirar endavant.

Tots els concerts es celebraran la Sala El Torín, amb un aforament màxim de 110 persones.

Marc Busquets, La Química:  El Torín és l’únic espai on es poden mantenir les condicions d’aforament i higiene, l’Orfeó hi cabia tan poca gent que no valia la pena, i els dels pisos els hem hagut de suspendre perquè no podem omplir de gent cases particulars i mantenir les distàncies.

Aquells que tenien entrades per assistir-hi al març les podran utilitzar, però encara en queden disponibles, que es poden comprar al web del festival. Respecte els espectacles suspesos, es contactarà per correu electrònic amb els usuaris per tornar-los l’import.