El programa Garrotxa Emprèn es reformula i s’estendrà fins a final d’any

La setena edició del programa Garrotxa Emprèn, que s’havia de celebrar al mes de març, ja s’havien programat més d’una dotzena d’esdeveniments de totes les temàtiques i per a tot tipus de públic: tallers d’innovació per a joves; teatre inspirat amb l’emprenedoria o tallers en temàtiques com màrqueting o  economia col·laborativa.

Gemma Canalias, regidora d’Empresa Aj. Olot: Tot i això ara apostem una nova edició del Garrotxa Emprèn, adaptat a la situació actual i el que farem és allargar totes aquestes activitats al llarg de l’any. Es faran tot de formacions per emprenedors, es faran tallers de sensibilització als centres educatius i assessorament molt personalitzats a emprenedors.


Pel que fa als Premis 100% Emprenedors, que es lliuren des de l’any 2013,  pretenen ser un punt de trobada a l’entorn de l’empresa, un acte que té per objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca. Però enguany a causa de la pandèmia, no es podrà fer el gran acte habitual a la Sala Torín i es lliuraran els guardons de forma personalitzada al novembre.

x