Les Planes d’Hostoles posposa les ‘Píndoles teatrals’ previstes per aquest dissabte al centre cívic

L’organització no ho ha vist clar i ha decidit posposar  les “Píndoles teatrals” per a una altra data, tan bon punt es puguin reprendre les activitats als centres cívics. La poca resposta que havien captat per part de la gent davant la incertesa de la situació actual ha acabat de fer decidir la organització.

Laia Juez, dinamitzadora cultural del casal cívic La Cooperativa: La resposta per part del poble, de moment, estava essent molt minsa. Era un sobreesforç haver de   convèncer la gent per venir i alhora combatre amb la nova normativa. Hem decidit retirar-nos abans que no es pogués fer.


Les “Píndoles teatrals” s’han posposat, però hi ha d’altres activitats que, tot i ser també dins del centre cívic, es podran seguir fent, ja que dins del centre hi ha la biblioteca pública, on sí que s’hi poden organitzar activitats seguint les mesures de prevenció adequades.

Laia Juez, dinamitzadora cultural del casal cívic La Cooperativa: Avui per exemple hi ha un taller de noves tecnologies. Hi ha d’altres activitats que es mantenen com els clubs de lectura, les hores del conte…

La biblioteca, doncs, segueix amb la seva agenda, però malauradament l’activitat de La Cooperativa s’ha vist encara més frenada arrel de l’evolució de la pandèmia.