Roben material i causen desperfectes al camp de futbol dels Hostalets d’en Bas

Aquest matí, membres de la brigada de la Vall d’en Bas s’han  endut una desagradable sorpresa quan procedien a reparar un problema la instal·lació elèctrica del camp de futbol del Hostalets.

I és que durant la nit d’avui s’ha produït un robatori. Els lladres han entrat al camp i han rebentat el pany del contenidor on el Club de Futbol La Vall d’en Bas hi guarda material esportiu. A l’interior, a més, hi havien les claus del bar. S’han endut, entre d’altres, la cafetera, la planxa i una netejadora d’alta pressió que s’havia comprat darrerament per desinfectar arrel de la pandèmia. A més, han causat desperfectes trencant ampolles de vidre i arrencant cables de coure de la instal·lació. El material robat tenia un valor de més de 800 euros, sense comptar els desperfectes, que causaran una despesa encara major a l’espera del pressupost. des del club ja s’ha denunciat el robatori i la policia científica ha fet ja la inspecció a l’interior.

Jordi Busquets, president CF Vall d’en Bas: Sap greu perquè econòmicament amb tot el que estem passant, pagant sense competir, a sobre… és un cop dur. Veurem com ho portarem. Sort que és tema material i no ha afectat a cap persona.

x