Sant Aniol de Finestres demana tenir veu en els permisos de gestió forestal del seu municipi

Sant Aniol de Finestres està decebut amb el paper de les institucions públiques, i especialment el del cos d’Agents Rurals, per la indulgència que, segons assegura l’alcalde, mostren davant determinades qüestions. L’ajuntament es queixa que no té cap tipus de veu sobre els permisos que la Generalitat dona a grans propietaris per a la gestió dels boscos que formen part del municipi o hi són propers. Segons el batlle, accions que acaben perjudicant el municipi.

Francesc Oliveras, Alcalde de Sant Aniol de Finestres: No pot ser que l’administració doni permisos per tallar boscos sense condicionar-ho a l’ajuntament. Es fan talles amb maquinària pesada que ens destrossen camins públics i ningú els arregla. No tenim manera de poder-ho solucionar.

 El consistori de Sant Aniol estudia si pot aprovar una ordenança per poder regular i controlar aquest tipus de permisos.

x