Lluís Guinó demana que es valori el cos de Mossos d’Esquadra en la primera intervenció al Parlament després de la condemna

Ahir, en sessió parlamentària, el diputat Lluís Guinó va intervenir després de conèixer-se la sentència d’inhabilitació als membres de la mesa del Parlament del 2017, de la qual en va ser vicepresident. El garrotxí va ser llargament ovacionat per l’hemicicle i, després, va opinar sobre la sentència de la mesa i la de l’antiga cúpula d’Interior. Va demanar als partits no independentistes que no tergiversin amb l’aparell judicial els resultats electorals. També va demanar que es valori políticament i social la feina del cos de Mossos d’Esquadra.

Lluís Guinó, diputat de JxCat al Parlament de Catalunya: Honorat de ser diputat d’aquesta cambra, seu de la sobirania popular. A totes aquelles forces polítiques que donen suport a aquest tipus de polítiques de traslladar precisament la política als magistrats i a la seva capacitat de decisió, els demano que ho deixin de fer. En un moment determinat es va posar en dubte la professionalitat del cos de Mossos d’Esquadra. Aquest és un aspecte que s’ha de valorar des d’un punt de vista col·lectiu.

x