Prop d’uns 300 bikers passen per la Desfrenada més llarga mai feta abans

Ha finalitzat l’edició més llarga de la Desfrenada de Besalú. Enguany, a causa de la pandèmia, l’organització va donar la possibilitat a tots els participants interessats dur a terme aquesta prova en petit comitè a través de d’un track penjat a Wikiloc, i la rebuda que ha tingut, segons l’organització, ha estat molt bona.

Joan Bosch ‘Lato’, Desfrenats: La valoració és extremadament positiva, perquè amb un mes han passat uns 300 bikers i hem rebut uns 150 correus electrònics dels participants, per saber la gent que venia i per entrar al sorteig. La veritat és que estem molt contents.

I és que malgrat enguany no s’establissin classificacions ni resultats, el que sí hi havia en joc era endur-se un pernil, per a tots aquells qui es fessin una foto a un dels punts de control. La guanyadora, finalment, ha estat Cristina Casanova.

L’organització també valora positivament el fet que han assolit l’objectiu d’evitar aglomeracions.

A banda de ser una Desfrenada diferent, la catorzena edició ha servit, com cada any, per conservar camins de la zona i cuidar l’entorn.