7 professionals sanitaris són baixa pel coronavirus, un d’ells a la UCI

En aquests moments, els nivells de contagis entre els professionals sanitaris de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa es troba encara lluny de la situació en el pic de la primera onada.


En aquests moments, són set professionals els que no poden desenvolupar la seva feina.

Hi ha tres positius per coronavirus, un d’ells, un metge en actiu que ha hagut de ser traslladat a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Josep Trueta de Girona. Tots els darrers pacients amb coronavirus traslladats a la UCI del Trueta, tres fins a la data, són menors de 65 anys. Els altres quatre professionals sanitaris que no poden desenvolupar la seva tasca habitual són quatre persones que han estat aïllades per ser contacte de positius.

x