El casc antic d’Argelaguer, a les fosques per culpa d’un sabotatge

Els veïns del casc antic d’Argelaguer han estat aquesta nit a les fosques per culpa d’un sabotatge a la instal·lació elèctrica. Tots els punts de llum dels carrers del nucli antic tenen els cables tallats. L’ajuntament ja ho ha denunciat i busca els responsables.

Aquest punt del carrer Santa Anna d’Argelaguer no tindria a simple vista res d’especial respecte als altres. Però avui és l’única ubicació del casc antic on no hi han tallat els cables de llum.

Algú es va dedicar fa dues nits a tallar, un per un, els cables de llum dels carrers del nucli antic del municipi, que està a les fosques mentre es duen a terme els treballs de reparació.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: Ara la feina és refer-ho. tenim els electricistes reparant-ho perquè no vam tenir temps material per posar-hi remei per la nit d’ahir.

L’alcalde té molt clar que aquest no és un simple acte de vandalisme.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: No és una bretolada, és més greu. És un sabotatge en tota regla, i no pas contra una persona, ni contra l’ajuntament, sinó contra un poble. No li trobo l’explicació, a no ser que sigui un acte d’algú que ha perdut el cap.

La reparació de la instal·lació elèctrica tindrà un cost aproximat d’uns 2.000 euros, i l’ajuntament ja ho ha denunciat als Mossos d’Esquadra, amb la intenció de fer tot el possible per trobar al culpable i exigir responsabilitats.

x