El Golden River Blues Festival torna aquest dissabte al migdia a Riudaura

El Golden River Blues Festival de Riudaura s’havia celebrat sempre a finals de desembre, però aquest any canvia de data i de format a causa de la pandèmia. La sisena edició es farà aquest dissabte al migdia parc del centre cívic del poble, amb totes les mesures de prevenció i distanciament social. Finalment s’ha programat una única sessió amb dos concerts, per no coincidir amb el Barça Madrid.

Miquel Grifell, músic i organitzador: Serà tot a migdia, s’ha de reservar entrada tot i ser de franc, anant a l’ajuntament de Riudaura, via telefònica, 972 26 44 22 o bé enviar un e-mail per la gent que sigui de fora.

Els garrotxins The Rusties Blues Band obriran la matinal amb la presentació del seu últim projecte ”disCovering” Robert Johnson. Seguidament serà el torn de Lluís Coloma, considerat un dels ambaixadors del blues i el woogie-woogie del país.

Miquel Grifell, músic i organitzador: També un àlbum que ha gravat ara ell sol, que és Piano Solo, i la gent podrà veure lo virtuós que és aquest home.

Tot i els condicionants de la pandèmia, l’organització i l’ajuntament de Riudaura han apostat per mantenir viu el sentiment del blues amb aquest festival, que també és un memorial a Toni Gaspar, un dels membres de The Rusties Blues Band.

x