La plantilla de la UE Olot podrà tornar dilluns als entrenaments després dels resultats favorables dels tests d’aquest divendres

La plantilla de la UE Olot podrà tornar dilluns als entrenaments després dels resultats favorables dels tests d’aquest divendres. El club informava ahir en un comunicat que la jornada de lliga a la Segona Divisió B d’aquest diumenge, tal i com ha decidit la Real Federació Espanyola de Futbol, quedava suspesa.

Els motius, que l’equip compta encara amb tres positius per coronavirus, al límit del protocol, i portava tota la setmana sense poder entrenar. Els tres jugadors afectats es troben aïllats i la resta de la plantilla va seguir confinada per precaució. Aquest matí, la tots integrants de l’equip han realitzat noves proves i els resultats han estat la millor notícia de la setmana per al club: tots negatius. El tècnic Raúl Garrido no podia amagar l’alleugeriment que això significa a la vegada que es mostrava orgullós de la manera d’actuar del club.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Jo crec que és la millor notícia, hem pogut trencar aquesta dinàmica. Estic molt tranquil i orgullós de com hem actuat. Hem estat honestos amb els resultats dels tests i naturalment volíem jugar, però hem actuat responsablement i ho tornaríem a fer.

La plantilla de seguirà sotmetent a proves cada 72 hores, però dilluns, quan acaben els dies preventius de confinament, l’equip ja podrà reprendre els entrenaments amb les úniques baixes dels tres casos positius aïllats. La següent jornada de lliga, la tercera, pinta millor, doncs, que les dues primeres, i està prevista pel cap de setmana de Tots Sants, quan els de Raúl Garrido haurien de visitar el Nàstic de Tarragona.

x