El segon cap de setmana del Festival Entranyes canvia d’ubicació els espectacles teatrals i ajorna les projeccions

Aquest cap de setmana, s’havia de celebrar les últimes projeccions i actuacions de la segona edició del Festival de Teatre Social, l’Entranyes i la Mostra Quaestio. Tot i que en un principi l’organització s’havia plantejat suspendre’l a causa de les restriccions i la situació de la pandèmia, finalment s’ha optat per canviar d’emplaçament els espectacles i ajornar les projeccions.

Dissabte a 1/4 de 8 del vespre, tindrà lloc l’espectacle de Colectivo Enmedio, Fancy Fence, en aquest cas davant del Casal Social de Sant Miquel.

Diumenge, de 10 a 2 del migdia, la mateixa companyia farà un taller o xerrada, ‘Mundo valla’, que explora maneres de subvertir la lògica de la separació i l’estigmatització amb exemples d’accions creatives i reivindicatives. En aquest cas, les places són limitades. Per inscriure’s només cal enviar un correu electrònic a aavvsantmiquel@yahoo.es o trucant al telèfon 625 516 094.

Pel que fa a les dues projeccions programades de la Mostra Quaestio, Smuggling Hendrix i Lo que el tiempo no se llevó i que s’havien de realitzar al casal social, s’han ajornat per més endavant quan les restriccions i la pandèmia ho permetin.