L’equip masculí del Club Vòlei Olot tampoc podrà jugar aquest cap de setmana

L’equip masculí del Club Vòlei Olot era un dels únics equips de la comarca, juntament amb la Unió Esportiva Olot, que aquest cap de setmana encara podia competir, donat que competeixen en competició estatal. I diem encara, perquè el club olotí ha sabut que no podrà visitar la pista del Sabadell aquest cap de setmana, donat que els vallesans tenen casos positius de coronavirus.

Miquel Roca, president CV Olot: Havíem d’anar a Sabadell i el dimarts al matí ens va arribar un comunicat que el Sabadell tenia casos de COVID i que el partit quedava ajornat. Això serà ja, per desgràcia, el dia a dia.

Una de les problemàtiques que es veu a venir el president del Club Vòlei Olot és que passarà amb els formats de competició, i és que en cas de la Primera Divisió Masculina, per exemple, d’un principi està previst que no acabi fins pràcticament arribats a l’abril. Tot això mirant, no la situació epidemiològica de Catalunya, sinó de tot l’estat espanyol.

Miquel Roca, president CV Olot: Hem de mirar com ens ensortirem, perquè`els calendaris que han dibuixat les federacions estan molt ajustats i tots hauran de fer un replantejament de calendari. Aquests 15 dies que s’han decretat ara, ja hi firmaria ara mateix.

En el cas del primer equip masculí del Vòlei Olot, la competició permet ajornar fins a 8 partits a cada club. De moment, i per sort, els olotins tenen el comptador a 0.

Deixa un comentari