L’obra ‘Fake Views’ i l’espectacle ‘Llum’ omplen Olot de màgia en una edició diferent del Lluèrnia

Olot va acollir aquest cap de setmana diverses obres i diferents espectacles. L’obra Fake Views, dissenyada per l’arquitecte Albert Palazón, se situa a l’Hospici d’Olot i fa referència a la desinformació que la població rep diàriament, a causa d’estar tan connectats amb les noves tecnologies.

Albert Palazón, arquitecte: Jo havia seguit el Lluèrnia molts anys. És un festival que sempre m’ha semblat molt interessant. Té aquest punt entre popular i de producció d’art contemporani. Vaig aplicar a la convocatòria oberta i fins aquí hem arribat.

D’altra banda, la plaça de Braus va acollir l’espectacle escrit i dirigit per Catalina Florit, ‘Llum’, que va voler mostrar la relació entre una mare i un fill al llarg de tota una vida. L’objectiu era posar èmfasi sobre els seus somnis i aspiracions, i les diferents maneres que hi ha per aconseguir-los.

Xevi Rossell, membre de Càpsula de Teatre: Nosaltres, des de Càpsula de Teatre, sempre ens agrada fer propostes de petit format. Aquí en principi com que és una plaça de braus i garanteix complir les mesures de seguretat que es demanen, hem intentat muntar un aforament al màxim acostat de l’escenari i intentar crear aquest vincle de petit format a prop dels actors i del lloc o l’espai escènic on es desenvoluparà l’obra.

La ciutat també ofereix diferents escenaris que combinen foc i llum i que estaran presents fins a finals de novembre.