El Govern estableix el toc de queda entre les 22h i les 6h des d’aquest diumenge a la nit

El Govern de la Generalitat ha informat que el toc de queda a Catalunya entrarà en vigor aquest mateix diumenge entre les 10 de la nit i les 6 del matí. Salut també apunta que els establiments oberts al públic hauran de tancar a partir de les 9 de la nit.

El Govern contempla excepcions, especialment per permetre els desplaçaments de tornada a casa. Les comunicarà en roda de premsa a les 6 de la tarda, després de la reunió del Procicat prevista per a les 4.

L’entrada en vigor del toc de queda ha estat possible després que el govern espanyol hagi aprovat en un consell de ministres extraordinari  aquest diumenge el decret de l’estat d’alarma. Aquest té una durada de 15 dies però la previsió del govern espanyol és prorrogar-lo durant sis mesos, fins al 9 de maig.