El Govern autoritza l’empresa LC Paper a construir el parc fotovoltaic a Besalú

La Ponència d’Energies Renovables de la Generalitat de Catalunya ha fet saber aquest divendres a LC Paper la decisió d’autoritzar la construcció d’un parc fotovoltaic d’autoconsum industrial de 3,6 MWh/any, en la seva primera fase, als terrenys adjacents a la planta que la companyia té a Besalú. La direcció de l’empresa ha lamentat els “reiterats retards administratius”, davant la resolució.

L’òrgan governamental va decidir no executar el projecte fa vuit mesos, però aquesta vegada ha decidit estimar favorablement les al·legacions presentades per l’empresa. El parc estarà format per més de 8.500 panells solars, que permetran cobrir aproximadament un terç del consum elèctric total d’aquest centre productiu. La construcció generarà un estalvi anual de 1.680 tones de CO2.

x