El pianista Lluís Coloma, posa color a la sisena edició del Golden River Blues de Riudaura

La pista poliesportiva de Riudaura va acollir dissabte al matí una llarga sessió de música. El Golden River Blues va arribar a la sisena edició, tot i la pandèmia i la resposta va ser molt bona, amb un públic entregat al 100%.


Els garrotxins The Rusties Blues Band van ser els encarregats d’obrir la matinal, amb la presentació del seu últim projecte ”disCovering” Robert Johnson.

Miquel Grifell, músic: La resposta ha estat genial. La gent s’hi ha abocat. Riudaura és un poble que sempre que hi ha alguna cosa sempre hi ha gent, sempre s’hi aboca, tot i les circumstàncies. Després han vingut gent de fora, que han reservat via telefònica o informàtica. No podem deixar d’estar agraïts, perquè no ens esperàvem aquesta resposta.

El pianista català, reconegut internacionalment, Lluís Coloma, va ser qui, seguidament, li va tocar entonar la nota especial del festival. Coloma, que és considerat un dels ambaixadors del blues i el woogie-woogie del país, també va presentar el seu darrer enregistrament ‘Piano Solo’.

Lluís Coloma, pianista: Estic content que s’hagi pogut fer amb totes les mesures de seguretat, a més amb aquest dia tan fantàstic que hi ha, aquest sol. Són temes propis, bàsicament, temes propis barrejats amb algunes versions. Són temes que sempre m’han agradat molt. Una mica com un petit viatge a prop del piano, és a dir, apropar-se a la relació que té sempre el músic amb el seu instrument.

El Golden River Blues també és un memorial a Toni Gaspar, un dels membres de The Rusties Blues Band que ens va deixar fa pocs anys, víctima d’un càncer.