El servei a domicili augmenta de forma significativa després del tancament de bars i restaurants

El tancament de bars i restaurants fa unes setmanes ha provocat que molts comerços de la ciutat hagin hagut de reinventar-se per continuar la seva activitat. Oferir servei de menjar per emportar i de repartiment a domicili és clau per aquest tipus d’establiments. El fet és que la demanda d’aquests establiments no ha parat d’augmentar. La pizzeria Trattoria da Luiggi ha augmentat les seves vendes un 30% durant els darrers dos caps de setmana.

Luís Miguel Ramírez, propietari de la Trattoria da Luiggi: El sábado pasada estuvimos haciendo 250 pizzas. A las nueve y media de la noche ya tuvimos que decir que no podíamos coger más demandas, pero no por el volumen de pizzas, si no porque todo el mundo llamaba a la misma hora y era imposible. Para una pizzeria con servicio a domicilio y concentrado todo en tres horas es bastante, bastante demanda.

Un altre exemple d’aquest fenòmen és l’Umami. El restaurant inspirat en la cuina oriental i un dels establiments amb sabors més internacionals de la ciutat també va reconèixer que les demandes a domicili s’han multiplicat.

Gopal González, propietari de Umami: Després del confinament, va pujar bastant. Vam, pràcticament, doblar les comandes a domicili. En aquesta segona tancada, encara s’ha incrementat més. La gent ja s’havia acostumat una mica a demanar a través de la pàgina i a trucar-nos. Ens ha conegut una mica més i s’ha incrementat bastant.

Els establiments coincideixen en què aquesta també és una bona oportunitat per donar a conèixer el negoci i, sobretot, no aturar l’activitat.