Genís Grau aconsegueix un quart lloc a la Copa d’Europa i Martí Vayreda aconsegueix la tercera victòria a la Copa d’Espanya junior de bicitrial

Genís Grau va aconseguir aquest cap de setmana una magnífica quarta posició a la Copa d’Europa de triatló celebrada a Barcelona i que comptava amb alguns dels millors triatletes del moment. De fet la victòria se la va endur Kristian Blummenfelt, per davant del gallec Javier Gómez Noya. Mig minut més tard va arribar Gustav Iden, seguit de Genís Grau, que es va quedar a només quatre segons del podi.

Genís Grau, triatleta: Estic molt content, va ser una carrera bastant ràpida des del principi. Jo em vaig disputar l’últim sprint amb el quart i el cinqué i quasi enganxem al tercer, que vam quedar a res, 4 segons.

La següent cita del triatleta castellfollitenc serà la Copa del Món a València d’aquí a dos caps de setmana.

D’altra banda, a Mazarrón, el biker olotí Martí Vayreda va aconseguir la tercera victòria, de tres, a la Copa d’Espanya junior de bicitrial, imposant-se en la classificació general junior, demostrant, d’aquesta manera, la seva superioritat en seu darrer any en aquesta categoria.

Martí Vayreda, corredor de bicitrial: La veritat és que em vaig sentir molt bé, estic molt content amb la competició que vaig fer. Al portar guanyades ja les dues primeres volia acabar de guanyar la tercera.

La pròxima cita per Martí Vayreda serà el campionat d’Espanya, també d’aquí a dos caps de setmana. La prova es disputarà a Torredembarra.