La Unió Esportiva Olot torna als entrenaments ja amb l’alta d’un dels jugadors que va resultar positiu

La Unió Esportiva Olot ha tornat als entrenaments. Deu dies després dels positius per Covid en els tests d’antígens abans de la primera jornada de lliga, els homes de Raúl Garrido han pogut tornar-se a exercitar plegats amb l’alta d’un dels tres futbolistes que va donar positiu.

Després d’un inici farcit de males notícies, la tornada als entrenaments d’aquest matí és, sens dubte, l’alegria més gran que es podia endur la Unió Esportiva Olot.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Estem feliços perquè podem tornar a fer el que més ens agrada i perquè ja hem rebut un jugador que estava malalt i pot estar amb nosaltres de nou. Anem recuperant als jugadors. És un moment d’alegria, de satisfacció i d’estar contents.

La novetat és que un dels tres positius per Covid ja és alta i avui s’ha pogut incorporar al grup amb normalitat. I no només això, sinó que al llarg de la setmana Garrido espera recuperar els altres dos jugadors afectats. A Tarragona, doncs, el tècnic els tindria a tots disponibles.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Avui hem recuperat un jugador, dimecres en recuperarem un altre i cap a finals de setmana recuperarem l’altre. Hi seran tots -espero-, tot i que no en les millors condicions, però amb més ganes que ningú.

Amb la mirada al Nou Estadi, però creuant els dits. Amb l’alegria d’haver tornat, però amb la màxima precaució. La Unió Esportiva Olot espera no tenir més entrebancs sanitaris per poder començar a dir la seva en aquesta Segona Divisió B.