L’espectacle ‘Olor de menta’ omple de cultura la Biblioteca Marià Vayreda en el darrer cap de setmana del Sismògraf

La Biblioteca Marià Vayreda d’Olot es va omplir dissabte de cultura per viure el darrer cap de setmana del Sismògraf en una edició marcada per la pandèmia del coronavirus. El grup de La Súbita, formada per Emma Riba i Laura Alcalà van ser les encarregades d’estrenar la jornada amb la peça de dansa ‘Olor de menta’. L’espectacle va dibuixar i envair un espai imaginat a partir de dos cossos que es van posar al servei d’un collage de poemes escènics de Joan Brossa.

Laura Alcalà, dansaire: Normalment és alguna cosa molt propera. Intentem no apropar-nos al públic i el públic s’ha parat a dos metres de distància. Es fa el que es pot, però bé, la cultura és segura.

 

Emma Riba, dansaire: Nosaltres animem que la gent no tingui por. Els espais d’arts escèniques on es difon cultura són segurs.

La directora del festival, Tena Busquets, va valorar el transcorregut del Sismògraf de forma molt positiva.

Tena Busquets, directora del festival Sismògraf: El balanç jo crec que ha de ser molt positiu. Malgrat tot, hem pogut tenir una tardor plena de dansa. Els tres moments forts de reprogramació d’aquest Sismògraf transformat han anat molt bé, han estat molt plens de públic i, a més, la gent ha sortit molt contenta de les propostes que ha vist. Bàsicament, és això, si el públic ha sortit satisfet, nosaltres ja ens donem per satisfetes.

El Dia Internacional de les Biblioteques va prosseguir amb l’espectacle ‘Lo.li.ta’, de La Taimada. Per totes aquelles persones que s’hagin quedat amb més ganes de dansa, el 8 i 29 de novembre el Sismògraf tindrà dues rèpliques dins el Festival Lluèrnia i el Petit Format.