L’hospital d’Olot té 15 pacients ingressats per coronavirus, gairebé el doble que fa una setmana

Aquest dissabte hi ha hagut una nova defunció per COVID-19  a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, i ja són 105 les morts confirmades amb coronavirus a la comarca des que va començar la pandèmia, 39 d’elles al centre garrotxí. En l’última setmana s’han gairebé doblat el nombre d’ingressos a l’hospital d’Olot, actualment hi ha 15 pacients ingressats, respecte els 8 que hi havia el dilluns passat. La COVID-19 també torna a afectar l’equip humà del centre sanitari. Hi ha tres professionals 3 professionals confinats perquè han contret la malaltia i 3 més en aïllament preventiu per haver mantingut contacte estret amb una persona contagiada.

Segons les dades que ha fet públiques aquest dilluns l’hospital, des de l’inici de la primera onada de la COVID, s’han donat 190 altes a pacients que han continuat el tractament a domicili, i s’han atès 24 pacients crítics, el darrer el passat dijous 22 d’octubre, que va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona.