Es posa en marxa l’Oficina de Reactivació Econòmica de la Garrotxa

Aquest dilluns s’ha posat en marxa l’Oficina per a la Reactivació Econòmica de la Garrotxa, que té per objectiu atendre i assessorar a les persones que han vist afectada la seva activitat econòmica arran de la crisi de la COVID-19.

Estanis Vayreda, regidor Promoció Aj.Olot: Es tracta d’un nou dispositiu a DinàmiG dirigit a totes aquelles persones que han patit alguna conseqüència arran del coronavirus, alguna situació lligada a la seva situació personal laboral, algun negoci o alguna activitat econòmica que tingui problemes.

Pere Vila, conseller delegat de Desenvolupament Local del Consell Comarcal de la Garrotxa: Que en els moments en el que ens trobem, sigui un punt de recollida de totes les preocupacions de professionals, empreses i autònoms que tinguin necessitat d’un assessorament tan a nivell personal com empresarial per poder suportar el millor que es pugui aquest moment.

L’Oficina respon a la necessitat d’assessorament i gestió de l’impacte que ha provocat el coronavirus a l’economia i al mercat de treball a la Garrotxa. De fet, és una demanda de prop del 60% de les 317 empreses que van respondre l’enquesta realitzada per DinàmiG al març i l’abril.

Pere Vila, conseller delegat de Desenvolupament Local del Consell Comarcal de la Garrotxa: El fet de que aquesta oficina tingui la capacitat de desgranar tot tipus d’ajudes i subvencions que arribin per tal de que la persona que vingui aquí demanant ajuda, surti amb aquesta confiança de dir: tinc suport, puc fer-ho, puc tirar-ho endavant.

Per rebre assessorament, caldrà demanar cita prèvia través de la pàgina web de DinàmiG, al telèfon 972 26 01 52 o mitjançant un correu electrònic a reactivacio@dinamig.cat.

x