Gairebé dues de cada 10 proves diagnòstiques donen positiu per coronavirus

Anem a veure quina és la situació epidemiològica en aquests moments a la Garrotxa.

Amb un risc de rebrot de 1.245 punts, ens fixem, com ens fixarem sempre a partir d’ara, en el tant per cent de positius de proves realitzades. És d’un 18, 9%, novament, molt proper al 20%. La taxa de reproducció és d’1,83, això vol dir que 10 persones amb coronavirus contagien a 18.

Entre el 17 i el 23 d’octubre hi ha hagut 14 garrotxins hospitalitzats per coronavirus, quatre d’ells, a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Josep Trueta de Girona. A l’hospital d’Olot, la darrera actualització de dades parla de 15 pacients ingressats al centre hospitalari garrotxí, a més de tres professionals sanitaris positius de coronavirus i tres professionals aïllats més per haver estat en contacte estret amb una persona positiva.