La UE Olot vol tenir públic a les graderies en el proper partit a casa, el 8 de novembre

El president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, va repassar ahir l’actualitat del club al programa La Banqueta d’Olot Televisió. El màxim representant de l’entitat va repassar la situació del primer equip després de l’ajornament de les dues primeres jornades de lliga i també es va mostrar disposat a obrir les portes de l’Estadi Municipal a 850 persones, tal i com estava previst, en la quarta jornada davant del Badalona.


L’estadi municipal està a punt per rebre 850 persones en el proper partit de l’Olot a casa davant del Badalona. Des del club asseguren que les adequacions a la instal·lació garanteixen el compliment de les mesures de seguretat necessàries tenint en compte la situació sanitària. Espais marcats, distàncies i diverses entrades, així com la demanda anticipada d’entrades o els dispensadors de gel hidroalcohòlic. Tot i les complicacions sanitàries dels darrers dies i les noves mesures adoptades pel govern de l’Estat i la Generalitat, i a l’espera del vistiplau de les autoritats competents, el club compta amb poder seguir amb el pla inicial: tenir públic a les graderies.

Joan Agustí, president UE Olot: Pretenem portar socis al camp. Depenem dels permisos corresponents, en primer lloc de l’Ajuntament, però tenim les coses preparades.

No està essent un any fàcil per a cap entitat esportiva, i la situació econòmica dels clubs es veurà afectada greument per la pandèmia. Des de la Unió Esportiva Olot volen comptar amb un mínim ingrés en taquilla per poder tirar endavant.

Joan Agustí, president UE Olot: Jo penso que amb les limitacions que hi ha marcades al camp, si tots els socis que volen venir poden venir, serà una gran sort. Però de tota manera la taquilla vindrà mermada.

Tot i les complicacions i els entrebancs, Joan Agustí va destacar les coses bones que ha deixat la pandèmia, com l’esperit solidari i la cura d’humilitat. Al club hi ha socis que van proposar ajudar a pagar l’abonament a d’altres socis que no el poguessin renovar per motius econòmics, el que han anomenat soci mentor, i d’aquesta manera i amb la implicació de la massa social de la que disposa la Unió Esportiva Olot, s’han pogut mantenir 1.200 dels 1.250 abonaments de la temporada passada.

x