El CN Olot accepta però no comparteix la norma d’haver de tancar a les 9 de la nit

Els clubs esportius són un dels altres damnificats del toc de queda establert pel govern. El Club Natació Olot n’és un dels més nombrosos a la comarca i molts són els socis que s’han vist afectats i que no poden disposar de les instal·lacions quan les necessiten. Des del club no entenen la mesura de tancament, en el seu cas, a les nou de la nit.

Gemma Soy, presidenta CN Olot: No entenem aquesta noma excepcional i addicional d’haver de tancar a les 9. Entenem que no és una mesura de seguretat, perquè el club és segur de 6 a 9 de la tarda, però també de 9 a 10 de la nit. Tampoc entenem que sigui una qüestió de mobilitat, perquè el soci del club marxarà a les 9 o a tres quarts de deu i per la seva pròpia consciència anirà cap a casa. Per tant no entenem aquest diferenciació que s’ha fet, per exemple amb l’àmbit cultural que poden tancar a les 10.

Les diverses seccions esportives han hagut de reformular horaris i en alguns casos reduir el temps d’entrenament. D’altra banda, pel que fa als socis que fan ús de la zona del gimnàs i participen en les activitats dirigides, alguns han hagut de canviar d’horaris, d’altres, simplement no poden venir per falta de temps.

Gemma Soy, presidenta CN Olot: La sort que tenim és que de classes d’activitats dirigides de 9 a 10 de la nit no n’hi havia gaires, però sí que hi ha una part més genèrica que seria la part de fitness i sala de màquines, i també a la nova sala d’aigües, i és que pot venir mola gent a partir de les 7 de la tarda.

Malgrat les noves mesures, el club continua amb la seva activitat, com sempre, extremant les mesures sanitàries.

x