Olot Cultura avança els horaris d’alguns espectacles pel confinament nocturn

El toc de queda ha modificat els horaris de l’activitat cultural a Olot. Tot i que segons la normativa els equipaments culturals poden obrir fins les 22h de la nit i els seus usuaris tenen una hora més de marge per arribar a casa, Olot Cultura ha decidit avançar l’inici d’alguns espectacles mentre duri el confinament nocturn.

Ricard Sargatal, director Olot Cultura: Totes les arts escèniques començaran a dos quarts de vuit del vespre per tenir temps d’acabar tranquil·lament i poder tornar a casa. Pensem que si totes les normatives han estat generoses amb la  cultura, que és segura, nosaltres ara també hem de contribuir perquè tothom a les 22h pugui ser a casa.

Les primeres activitats afectades per la mesura són les obres de teatre Monroe-Lamarr, aquest divendres, i també El Pare de la Núvia i Tierras del Sud, que començaran una hora i mitja abans del previst. Aquelles persones que no puguin assistir-hi pel canvi d’horari poden enviar un correu a taquilla@olot.cat per sol·licitar la devolució de l’entrada.

x