Turisme Garrotxa demana a les administracions la màxima cura i proporcionalitat en les decisions contra la pandèmia

Turisme Garrotxa ha difós aquest mateix matí un comunicat en el que assegura que no se’ls ha tingut en compte per prendre decisions sobre l’afectació de la pandèmia a la comarca. Sol·liciten al Govern que les mesures que s’adoptin a partir d’ara siguin fruit d’una planificació entre els diversos departaments del Govern, de la màxima coordinació amb el sector turístic i sobretot, comunicades amb la màxima precisió possible.

Al comunicat asseguren que cal perseverar en l’estratègia turística de la Garrotxa, basada en prioritzar el turisme sostenible per davant de les visites d’un sol dia, que són els que en les últimes setmanes han deixat petjada a la comarca i són els que, al final, acaben causant els problemes de sobrefreqüentació que pateixen alguns indrets.

Per acabar,  Turisme Garrotxa, manifesta que el sector turístic a la comarca compleix totes i cadascuna de les mesures sanitàries vigents.