Aleix Domènech participa al Golden Trail World Championship

Quatre etapes individuals, 126 km i 6.200 metres de desnivell positiu per les illes Faial i Pic de l’arxipèlag portuguès.

L’Açores Trail Run substitueix, amb una única prova, la tercera edició de l’circuit internacional Golden Trail World Series. Olot hi tindrà representació amb el corredor Aleix Domènech, que es va guanyar el bitllet amb la quarta posició al Trail del Cap de Creus. 26 quilòmetres el primer dia, 30 el segon, 32 el tercer i 36 el quart. Un format duríssim que coronarà al millor d’entre els millors en la categoria Trail Running. Aleix Domènech no sap com respondrà davant del repte, però està preparat i no renuncia a res.

Aleix Domènech, corredor de trail running: En el meu cas no he corregut mai tant ni tants dies seguits. Mai he fet quelcom així. Seria increïble poder dir que he fet un TOP 10. Veurem què passa.

Oriol Cardona, Stian Angermund, Francesco Puppi, Jan Margarit o Rémi Bonnet entre molts altres són els favorits per a una prova molt exigent on pot passar absolutament de tot. L’olotí Aleix Domènech vol sorprendre com ja va fer a la Trail del Cap de Creus amb la quarta posició. L’esdeveniment comptarà amb tot el protocol específic de mesures de seguretat preventives de la Covid-19.

Deixa un comentari