L’Atlètic Olot presenta una moció al ple municipal per recuperar el camp de Les Mates

L’Atlètic Olot ha presentat una moció pel ple municipal d’avui per reclamar tornar al camp de Les Mates. El club creix temporada rere temporada i des dels últims temps treballen conjuntament amb l’Associació de Veïns de Sant Miquel i Les Tries- Alba Rosa, a través del consell de barri, per tal de fer un cap més cap al seu objectiu.

 Joel Plana, coordinador At. Olot: Nosaltres diem prou. Volem solucionar aquest tema d’una vegada,. Creiem que ara es el moment, estem creixent i ho necessitem, també pel nostre projecte social. Recuperar Les mates és important per a nosaltres, pel barri i per la ciutat.


Segons el club, l’objectiu és denunciar el greuge que s’està comentant sobre el seu club respecte altres de la ciutat i les complicacions que els ocasiona no poder oferir segons quins serveis que els podria ajudar enfortir econòmicament el seu projecte.

Joel Plana, coordinador At. Olot: Fa 10 anys que no tenim bar ni publicitat i ara la gent es posa les mans al cap quan la gent no pot gaudir de tot això, i nosaltres portem anys batallant per això, sense poder-ne treure diners.

Una altra dels motius que dona el club per tornar a Les Mates és el sentit de pertinença amb el barri i la voluntat dels membres de l’Associació de Veïns de Sant Miquel i les Tries -Alba Rosa és que l’Atlètic Olot pugui tornar al seu barri per donar-li més vida i dignificar-lo més.

Manuel Álvarez, representant Associació de veïns barri Sant Miquel i Les Tries: S i no donem suport a la gent joves que es mou, que vol fer coses, que ens vol donar vida, a qui hem de donar suport?