El sector de l’activitat esportiva lamenta la falta de previsió en les mesures de restricció

Es senten part de la solució i lamenten la improvisació a l’hora de gestionar la pandèmia. El sector esportiu està esgotat de l’actual situació.

Pau Cruanyes, Topteam i Crossfit Olot: No pot ser que d’avui per demà et facin tancar i et diguin que ets part del problema quan creiem i sabem que l’esport és una eina amb la qual la població està més sana.

L’esport assumeix el seu paper en la lluita contra la COVID-19 però s’aferra a les dades. Només el 0,28% dels casos detectats han estat amb l’esport com a font de contagi.

Juan Manuel Tavares, Crossfit Garrotxa: Aquestes notícies no s’encaixen bé. T’has de resignar a acceptar el que dicten, tot i que entenem que la salut és el primer.

Pau Cruanyes, Topteam i Crossfit Olot: Entenem que la salut és el primer i estem al costat de la ciutadania. El que no pot ser és la manca de previsió. Des de fa temps sabien que hi hauria un rebrot a l’octubre. Els centres esportius i l’esport en general ha fet un gran esforç econòmic per adaptar les instal·lacions i que sigui un lloc segur.

Les noves mesures afectaran directament als centres. Tot i la solidaritat de molts socis, notaran un increment de les baixes i alguns es veuran obligats tancar definitivament.

El CN Olot és el club esportiu amb més socis de la comarca i des d’avui, com tots, ja té les portes tancades fins a nou avís. Com a mínim, durant les properes dues setmanes.

 

x