Els clubs esportius olotins accepten amb resignació les mesures per la COVID però comencen a detectar signes de cansament

El tancament de clubs esportius ha tornat a deixar tocats els clubs de la comarca, que d’un dia per l’altre han passat de poder entrenar a no poder fer res. Les que veuen, són les darreres imatges d’entrenaments a la comarca, aquest dijous al vespre. Els clubs accepten amb resignació les mesures, però lamenten haver d’arribar a aquesta situació quan ells estaven complint amb els protocols sanitaris.

 Miquel Palma, president CB Olot: Ens hagués agradat continuar entrenant, però entenem que les mesures s’han hagut de prendre perquè la situació ha empitjorat molt.

 Miquel Àngel Muñoz, coordinador futbol base UEO: Les notícies aquestes no són de bon pair i aquesta vegada ens ha costat una mica més.

 Josep Sagués, president CPA Olot: pensem que l’esport és essencial perquè ajuda a fer passar millor aquesta situació.

Les diverses federacions han anat anunciant l’aturada de les respectives competicions. Les de futbol, bàsquet, patinatge i hoquei, mínim fins d’aquí a dues setmanes, i la de rugbi, fins i tot més enllà: el 12 de desembre.

Alguns clubs, com el Vòlei Olot, critiquen que les mesures tornin a arribar tard i de cop, i és que per moltes modalitats va ser ahir dijous quan van saber, de manera oficial, que aquest cap de setmana no jugarien.

Quel Roca, president CV Olot: Estem acostumats amb la incompetència de la gent que ha de prendre les mesures. I ja estem començant a detectar que, anímicament, la gent d les entitats esportives estem cansats.

Així doncs, a banda del primer equip de la Unió esportiva Olot, només el masculí del Club Vòlei Olot podrà continuar fent com fins ara i aquest dissabte rebrà el Barça a partir de dos quarts de set de la tarda, això sí: a porta tancada. Esperem no haver-los-hi de repetir durant moltes setmanes, aquestes imatges: pràcticament els últims rastres d’esport a la comarca.