La Unió Esportiva Olot debuta a la lliga aquest diumenge al camp del Nàstic de Tarragona

A la tercera va la vençuda. L’Olot s’incorporarà a la competició aquest cap de setmana. Per Tots Sants i a les 12 del migdia, el Nou Estadi de Tarragona acollirà el partit corresponent a la tercera jornada de lliga. Els de Raúl Garrido no poden amagar ja la felicitat per poder jugar.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: Tocarem fusta doblement, però aquesta vegada sí que podem dir, espero, que sí, que jugarem. Fins a última hora no podrem assegurar-ho i s’ha de ser precabuts, però espero que no hi hagi problemes.

El rival, el Nàstic de Toni Seligrat. Un autèntic equipàs amb un potencial ofensiu enorme i molta solidesa al darrera. Un dels favorits però un equip en problemes en aquest inici de lliga. Encara no han guanyat i les urgències són ja un habitual al Nou Estadi. Sense públic, no hi haurà pressió ambiental per a ningú, però Garrido té molt  clar quin ha de ser l’únic objectiu de l’Olot aquest diumenge.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: Intentar que la nostra idea es reflecteixi al camp. Això és el que més m’ocupa.

Amb la baixa de Batalla per sanció, el Martí Gayolà serà el porter suplent a Tarragona. Un altre juvenil, Albert Julià, també entrarà a la llista. Salinas és baixa per lesió i s’espera que pugui tornar entre avui i demà el darrer positiu per COVID-19. La resta de l’equip, disponible i amb ganes de victòria en un escenari imponent.