Les obres de sanejament al carrer d’Olot de Montagut arriben a la seva fase final

Les obres de sanejament al carrer d’Olot de Montagut estan arribant a la seva fase final. Malgrat s’haurien d’haver iniciat a principis d’aquest any, la pandèmia ho va impedir i van començar-se a fer al mes de setembre, i s’espera que finalitzin en les properes setmanes.

Aquesta és una de les vies principals del poble cap al nucli antic, a la zona de l’església i principals comerços, i per tant de les més concorregudes.

 Mònica Boix, alcaldessa Montagut i Oix: Aquesta és una de les dues vies d’entrada al nucli antic de Montagut. És una obra de sanejament dels serveis, d’aigua, de llum i de clavegueram, i la idea era solucionar aquests problemes.

El cost de les obres estan valorats en 106.000 euros. L’ajuntament n’ha assumit part del total mentre que la resta prové de subvencions, com la darrera que han rebut de la Diputació de Girona, valorada en poc més de 40.000 euros.