Corredors i ciclistes decideixen fer la Ruta del Carrilet durant el confinament perimetral municipal de cap de setmana

El nou decret publicat des de la Generalitat de Catalunya prorrogava l’aturada de l’activitat esportiva competitiva durant els pròxims quinze dies. Tot i així, una excepció és la dels desplaçaments per fer activitats esportives a l’aire lliure en municipis colindants. Un munt de corredors i ciclistes han optat aquest dissabte per recórrer l’anomenada ‘Ruta del Carrilet’ que comença a Olot i arriba fins a Les Preses.

Miquel Bosch, ciclista: Veient tot aquest panorama que no pots anar a voltar gaire, feia temps que no havia agafat la bicicleta i he pensat venir pel bici carril, anar per aquests pobles d’aquí a la comarca i fer una mica d’esport. Un parell d’horetes i ja està.

 

Alba Torra, ciclista: Bàsicament, és una manera de poder parlar de tu a tu, juntes, sense haver d’estar amb la mascareta. Una manera de desconnectar també, que no estiguem tot el dia pensant que hi ha el virus i que no es pot fer res.

 

Carlos Planella, ciclista: Hemos decidido ir a la montaña, ya que no podem salir, solo podemos ir al aire libre. También acompaño a mamá a hacer algunos recados y un poco ir a la montaña a hacer deporte. Almenos así me fortalece un poco el cuerpo.

Petits, joves i adults han decidit sortir de casa aquest cap de setmana per practicar esport de forma individual o col·lectiva. Això sí, el nombre màxim de persones que es poden reunir continua sent de sis. El confinament perimetral municipal de cap de setmana comença a les 6 del matí del divendres i acaba a les 6 del matí del dilluns.