Excessiu càstig per a la UE Olot, que cau en la seva estrena a la lliga contra el Nàstic (2-0)

Excessiu càstig. Així defineix Raúl Garrido la derrota de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge a l’estrena a la lliga. Els olotins van caure per dos gols a 0 en un partit vistós i amb nombroses arribades per part dels dos equips. Els granes van intentar-ho nombroses vegades, en diverses arribades, però Jordi Xumetra va tenir una clara ocasió, n una pilota que va enviar al travesser. Sorprenentment es va arribar al final dels primers 45 minuts sense gols.

A la segona part els de Raúl Garrido ho van seguir intentant sense èxit, fins que al minut 65 Bonilla va marcar el primer, en aquesta jugada enrevessada. Cinc minuts després, Pedro Martín va anotar el segon en aquesta acció i que va deixar tocats als olotins, que no van marxar amb la sensació d’haver fet mal partit.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: J o crec que va ser un càstig excessiu, És veritat que el Nàstic va fer un ran partit, però nosaltres en diverses fases, també, 2 a 0 és massa. Podíem haver estat més a prop de puntuar, però també s’ha de tenir en compte que jugàvem contra un rival molt gran

Toni Saligrad, entrenador Nàstic de Tarragona: Avui no només hem estat bé defensivament sinó que hem estat bé amb pilota. I hem pogut tenir la pilota, i això que el rival sol monopolitzar la pilota. Però hem tingut el control del partit.

Raúl Garrido va destacar, el fet també, de la falta rodatge i el preu d’haver hagut d’estar uns dies aturats.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Es va notar. Nosaltres volíem que no es notés, però amb un confinament de 10 dies de tot l’equip i després de tant de temps sense competir, es va notar.

La setmana que ve la Unió Esportiva Olot rebrà el Badalona, en el que serà l’estrena de l’equip a casa aquesta temporada.

x