La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra comencen els controls conjunts per garantir el compliment del toc de queda

La Policia Municipal d’Olot i els Mossos d’Esquadra van iniciar aquest divendres els controls conjunts per garantir que tota mobilitat a partir de les deu de la nit fos justificada segons el toc de queda i les noves mesures de restricció per la covid-19.

Agent 345, caporal de la Policia Municipal: Aquesta és la idea. Fer actuacions conjuntes amb Mossos, per controlar que efectivament la mobilitat estigui justificada. Sobretot, a partir de les de la nit, que és quan toca el confinament de no sortir si no hi ha una causa que ho motivi.

El dispositiu s’instal·la normalment en entrades i sortides del municipi. Així, hi va haver un control que es va situar a l’avinguda de Santa Coloma. El toc de queda va deixar els carrers i carreteres de la ciutat pràcticament buits. La Policia Municipal va afirmar que, en general, la restricció de mobilitat nocturna s’està complint i només circulen cotxes que tornen o van a treballar.

Agent 345, caporal de la Policia Municipal: Entre setmana, ha sigut molt tranquil. No hi ha hagut pràcticament gent. Només es veia moviment de gent que sortien de feina o anaven a la feina, ben bé a mitges nits, en algunes empreses que fan el canvi. A partir d’avui, amb el fet del confinament, ha sigut ben bé el mateix, hi continua havent-hi moviment de la gent que surt quan té motiu d’haver-ho de fer.

L’actitud dels cossos policials amb el toc de queda és pedagògica