L’hospital d’Olot suspèn les cirurgies amb ingrés ajornables i habilita 32 llits més per a pacients COVID

L’evolució de la segona onada de la pandèmia obliga l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa a prendre noves mesures preventives per poder compaginar l’activitat diària i l’atenció de pacients amb COVID-19. Ha posat a disposició la unitat 3 d’hospitalització, amb 32 llits, per a pacients amb coronavirus. El centre garrotxí garanteix les operacions urgents però ha suspès totes les cirurgies amb ingrés que es poden ajornar. De moment, manté que no requereixen quedar-se a dormir a l’hospital i les oncològiques.

Pel que fa al personal, s’ha doblat la guàrdia dels professionals de Medicina Interna a causa de l’augment de pacients ingressats amb COVID, que actualment són 25. També s’ha equipat la zona de semicrítics per als malalts més greus que esperen trasllat a l’hospital de referència. Aquest divendres hi ha 4 professionals positius amb covid-19 i 7 que compleixen l’aïllament de 10 dies per ser contactes estrets. L’hospital d’Olot també ha començat a fer algunes visites de consultes externes telemàticament i informarà als usuaris afectats per via telefònica.

Només durant el mes d’octubre el centre sanitari de la Garrotxa ha registrat sis defuncions i ha derivat vuit pacients crítics a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta.

Deixa un comentari