Aleix Domènech, entre els 50 millors del món al Golden Trail Championship

L’atleta garrotxí Aleix Domènech ha superat i amb nota, el repte que afrontava la setmana passada a Portugal i que va finalitzar aquest diumenge. Córrer poc més de 120 quilòmetres repartits en quatre etapes, en el seu debut al Golden Trail Championship, competició reservada pels millors de l’especialitat. Amb ell hem pogut parlar i així de satisfet es mostrava fa poques hores, encara des de les Illes Açores.

Aleix Domènech, atleta: Estic molt content d’aquesta experiència perquè pensant que era la meva tercera cursa de trail i ja arribar a un campionat del món, doncs bé, estic molt content d’haver progressat tant en tant poc temps.

Domènech va finalitzar entre els 50 primers en la classificació general, 48è amb un temps acumulat d’11 i 42 minuts, tot i que va destacar en la segona etapa, acabant divuitè , i en la tercera, 24è.

Aleix Domènech, atleta: He estat durant les tres primeres proves, lluitant pel top 20, sentint-me competitiu, però a la quarta etapa, amb 34km, que no els havia corregut mai, vaig perdre totes les opcions per la general, però me’n vaig molt content perquè m’he espremut al màxim.

La victòria se la va endur el polonès Bart Przedwojewski amb un global de 9 hores i 10 minuts. Ara l’Aleix només pensa en descansar i acabar de pair la gran temporada que ha fet en aquesta especialitat.

x