Els Catòlics i l’Orfeó mantenen la il·lusió de fer Els Pastorets tot i la incertesa sobre la represa de l’activitat cultural

Les restriccions d’activitat a causa de la pandèmia han aturat el món del teatre, tant professional com amateur. Això deixa penjades d’un fil les representacions d’Els Pastorets d’Olot. Per commemorar els 140 anys del text d’Ignasi Rubió i Antoni Molins, la secció dramàtica d’Els Catòlics prepara una adaptació especial de l’obra, que s’estrenarà, si la pandèmia ho permet, el 19 de desembre.


 

Santi Jou, director Pastorets d’Els Catòlics: Nosaltres el 140 aniversari creiem que és molt important i hem convidat l’Orfeó Popular Olotí per celebrar-lo conjuntament, ells ens han cedit alguns actors per poder-ho fer.

Totes dues entitats han hagut d’aturar els espectacles que presentaven aquest novembre, ’12 homes sense pietat’ i ‘El Crèdit’, que s’havia d’estrenar aquest cap de setmana. També estan pendents de les autoritats sanitàries per valorar si poden tirar endavant o no Els Pastorets.

Joan Martí, vicepresident Orfeó Popular Olotí: Treballem per fer algun recordatori, amb la música i alguns diàlegs per recordar que estem en època de pastorets.

Santi Jou, director Els Pastorets d’Els Catòlics: Necessitem com a mínim un mes, sinó, em veig totalment incapaç d’afrontar els assajos generals de l’obra.

Mentre no arriba la decisió definitiva, els Catòlics no atura els assajos, que es fan en petits grups, distància social i mascareta.

x