Més Besalú-ERC demana que es convoqui un ple extraordinari per modificar les ordenances fiscals de forma urgent

ERC Besalú ha demanat que es redueixi la despesa amb projectes i serveis no necessaris per combatre l’actual crisi socioeconòmica que ha causat la covid-19. El grup municipal considera que les mesures que va proposar el consistori encapçalat per Lluís Guinó durant el primer confinament són insuficients. La formació també creu necessària la creació d’ajudes a les famílies i negocis del municipi.

El grup ha lamentat la situació financera del consistori. El deute, diuen, que acumula l’ajuntament supera més del 100% els ingressos de tot un any. Concretament, el grup ha proposat que es congeli el projecte del circ i que els diners que l’Ajuntament ha
acordat invertir-hi es destinin, íntegrament, a ajuts socials per a la gent de Besalú.

Per últim, el grup ha demanat que es convoqui, amb la màxima urgència, la celebració d’un ple extraordinari de modificació de les ordenances fiscals, amb la finalitat de baixar els tributs, flexibilitzar-ne els pagaments i augmentar-ne les bonificacions i deduccions.