Les mesures restrictives anti-covid suposen un maldecap per a molts clubs esportius garrotxins

Quel Roca, director Institut Municipal d’Esports i Lleure: S’ha pagat i no es juga, no hi ha previsió que hi hagi cap retorn.

Aquest és el gran dilema que es torna a presentar davant els clubs esportius: llicències pagades i competicions aturades.

A l’espera que les institucions aportin un paquet d’ajudes convincent i veure com s’allargarà aquesta situació d’inactivitat, els clubs ja rumien com afrontar l’altra part del repte: les quotes, ara que no poden fer, ni tant sols, entrenaments.

Miquel Palma, president Club Bàsquet Olot: Vam decidir que faríem una revisió. La primera revisió la farem el 31 de desembre. Mirarem els estalvis definitius que tenim. Si s’ajorna una competició, l’estalvi no el tens perquè aquell desplaçament en autocar o les taules les tindràs un altre dia. Però si s’anul·len o es suspenen, aquí tens un estalvi, i això mirarem de reflectir-ho a les quotes.

En el cas del Club Patinatge Artístic Olot, veuen possible ensordir-se’n econòmicament almenys aquest any, tot i quedar-se sense fer barraques per festes i els dos festivals. Han fet una reclamació a la seva federació perquè els retornin els diners i en cas que la situació s’allargui, podrien adoptar la mateixa mesura que durant el primer confinament: no cobrar la quota mensual.

Josep Sagués, president Club Patinatge Artístic Olot: Nosaltres en aquesta situació som l’únic club de Catalunya que paguem les fitxes de les nostres patinadores, les que competeixen. Si tornem a tenir un confinament, haurem de fer el mateix que vam fer en l’anterior tancament.

De missatge d’esperança, com a director de l’Instuitut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot, Quel Roca confia en els dirigents dels clubs de la ciutat, per superar aquesta difícil situació.

Quel Roca, director Institut Municipal d’Esports i Lleure: Vull donar un cert missatge d’esperança. Tota la gent que conec que està en juntes i que sempre m’ha merescut el màxim respecte, és gent molt potent.

I com a president del Club Vòlei Olot, Quel Roca, explica que el seu club, sense ser definitiu encara,molt probablement cobraran, novament, només una part de la quota, al voltant d’un 40 o un 50%.

Són molts, però, els dubtes que queden a l’aire. I dies de feina i maldecaps als despatxos dels clubs esportius.

x