Sant Ferriol vol disposar d’un espai de trobada pels veïns proper a l’ajuntament

En aquest sector situat entre la zona industrial i l’ajuntament de Sant Ferriol, s’hi ha projectat el nou espai polivalent que ha de convertir-se en el punt de trobada dels veïns de Sant Ferriol.  L’ajuntament va presentar el projecte a la convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC) amb la intenció de resoldre una de les principals mancances del
municipi.

Albert Fàbrega, alcalde de Sant Ferriol: Sant Ferriol és molt dispers, té dos petits nuclis urbans però hi faltaria un lloc molt polivalent, que es pugui fer el que convingui, amb un espai obert pels nens, una plaça del poble on tothom que es vulgui trobar tingui un lloc de referent.

A través del PUOSC, el consistori ja té el 50% del finançament de l’obra, valorada en 150 mil euros. La previsió és que s’executi abans del 2024, en paral·lel al desenvolupament del polígon industrial.

Albert Fàbrega, alcalde de Sant Ferriol: Quan es desenvolupi el polígon i hi hagi ingressos, a la que tinguem un extra, mirarem que aquests diners no es perdin i aprofitar-los per això. 

L’activitat industrial al polígon de Sant Ferriol va començar l’any passat de la mà del grup Canyigueral, que vol instal·lar una fàbrica al municipi. De moment la pandèmia ha obligat l’empresa a alentir els treballs.