Antoni Carrera ‘Karris’ participa a l’Expo Metro Berlín a Alemanya

L’artista garrotxí Antoni Carrera ‘Karris’, hi ha participat, juntament amb centenar d’artistes d’arreu del món, a  la 4a edició de l’Expo Metro Berlin, a la capital alemanya, que es va poder veure el passat mes d’octubre. L’exposició, pretén convertir per uns dies les estacions de metro en enormes galeries d’art amb multitud d’artistes i estils diversos.

Antoni Carrera ‘Karris’, artista: Aquesta exposició que es fa al metro de Berlín, és una exposició que no és física perquè no hi ha els quadros. El que hi ha és un gran mural on 300 artistes de tot el món i a l’octubre hem estat exposant a les estacions de metro de Berlín.

La crisi sanitària i les restriccions de mobilitat però, han propiciat que l’art es treballi de manera molt diferent a com estàvem acostumats fins ara. Són moltes les empreses que divulguen obres d’art a través d’Internet, amb exposicions 3D, per exemple.

 Antoni Carrera ‘Karris’, artista: Mai serà el tema físic, perquè tenir l’artista i tenir l’obra in situ és bastant important. Però és una manera com una altra de continuar divulgant les obres dels artistes d’arreu del món. 

Amb l’aturada del sector cultural a causa de les restriccions, i el conseqüent tancament de les galeries d’art i centres d’exposicions, Carrera és partidari d’intentar divulgar la cultura sigui quina sigui la via.

Antoni Carrera ‘Karris’, artista: La cultura sempre serà la cultura i si no la podem divulgar d’una manera l’haurem de mirar de divulgar d’una altra.

x