La presidenta del CN Olot Gemma Soy lamenta que hagin hagut de tancar les seves instal·lacions quan estaven seguint estrictament les mesures sanitàries

El Club Natació Olot ha suspès fins a nou avís el Trofeu Raúl Ramos de natació que havia de disputar-se el 14 de novembre. Tot i tenir-ho tot a punt a nivell de protocols sanitaris, amb el tancament de les instal·lacions fins un dia abans el club no tenia temps de muntar tot el dispositiu organitzatiu en un dia.

Gemma Soy, presidenta CN Olot: Si que hi ha una feina dels darrers 3 o 4 dies, de manteniment, secretari i administració que ens ha portat no a anul·lar-ho, però si a suspendre-ho, a l’espera de com evolucioni i el dia s’obrin les instal·lacions que el primer tècnic de la secció de natació pugui trobar un forat. Pe`ro s’ha de veure.

Sobre les restriccions a causa del COVID la presidenta Gemma Soy creu que es podrien haver pres altres decisions, que no penalitzessin tant als clubs esportius que sí segueixen escrupolosament les mesures sanitàries.

Gemma Soy, presidenta CN Olot: Les autoritats no ens han ajudat gaire. Nosaltres sempre hem dit que una solució hauria estat fer inspeccions per veure què fa cada club. I els que ho fan bé, poden continuar, i els que no, no.

Pel que fa a les quotes, el club no cobrarà aquelles que pertanyin a una contraprestació directa, ja sigui el gimnàs o activitats dirigides, per exemple. Pel que fa a la quota social, tenen previst seguir en la línia del que es va fer al juny. Tot això, però, es començaria a aplicar a partir del 13 de novembre, esperant si el tancament perdurarà en el temps o no.

Gemma presidenta CN Olot: Volem agrair al soci que ha entès, com el març, la situació. Actuarem amb la mateixa transparència i rigorositat econòmica que al mes de març. Què vol dir això? Esperem que acabi aquest tancament de quinze dies, a veure que passa, i en cas que continuï passarem comptes i mirarem si podem fer el que vam fer el mes de juny, que va ser deixar de cobrar una part de la quota mensual.

El perquè d’aquestes mesures, tal i com explica el club, recau en el fet que mentre no es poden fer  ús de les instal·lacions, aquestes últimes requereixen un manteniment perquè a la tornada puguin estar, de nou, a punt.