Més comunicació i concentració per suplir la falta de públic als estadis

Malgrat els esforços que ha fet la Unió Esportiva Olot per tenir a punt l’estadi per fer entrar públic, amb les mesures sanitàries corresponents, finalment no podrà ser possible l’entrada d’aficionats als terrenys de joc. Diumenge passat l’equip va jugar el seu primer partit de lliga en un estadi gran i buit. Una sensació estranya segons Raúl Garrido, que es consola pensant que, almenys, davant aquesta difícil situació ells encara poden jugar.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: És estrany, no és el futbol natural. El futbol és espectacle, és passió, perquè la gent en pugui gaudir. Jugar amb les graderies buides és una sensació estranya.

El fet de jugar sense públic pot ser un factor que desmotivi els jugadors, o que els faci jugar amb una sensació diferent a la que estaven acostumats fins fa no gaire. Els partits a porta tancada, però, poden portar una millor comunicació, amb menys soroll, i possiblement una major concentració amb el que passa a l’estadi, en aquesta cas, únicament al terreny de joc.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: És un treball que portarà temps i que és per a tots els equips. Nosaltres a casa ens sentíem molt a gust amb l’afició i no la tindre. L’haurem de suplir amb més concentració i més comunicació.

Així doncs, aquest cap de setmana la Unió Esportiva Olot debutarà a casa sense públic. Ara bé, que no hi hagi públic no significa que des de la distància els centenars d’aficionats animaran el seu equip pendents dels mitjans de comunicació i les xarxes socials.

x