Les Preses dona gairebé 600 euros a Càritas Garrotxa

El cap de setmana llarg del 12 d’octubre , les Preses va viure la seva Gala més modesta a causa de les restriccions sanitàries del COVID, però també la més solidària. La Comissió de Festes i l’ajuntament van promoure una taquilla inversa en cadascun dels espectacles programats, que ha permès recollir més de 580 euros per Càritas Garrotxa.

Carles Ollé, president de Càritas Garrotxa: Quan es dona una col·laboració a títol personal és una gran ajuda, quan la dona l’administració també, però quan una entitat promou la donació de la ciutadania, això té un valor afegit.

 Pere Vila, alcalde de les Preses: Van ser quatre espectacles de molta qualitat, l’Anna Roca, Teia Tròlix, en Peyu i Dàmaris Gelabert. La iniciativa de la comissió era que fossin espectacles gratuïts però amb taquilla inversa perquè els veïns que hi assisteixin tinguin ganes de col·laborar-hi.

 Les donacions dels presencs durant la gala s’afegeixen a l’aportació fixa que l’ajuntament del municipi fa cada any a Càritas.